Witam, ten temat jest dla fanów strategii! Jeśli lubisz grać w gry strategiczne lub ewentualnie inne godne polecenia, podziel się tym.
Ja ze swojej strony mogę chętnie zagrać w:
Company of Heroes;
Tzar;
Heroes III Wog;
Heroes IV;
Red Alert II;
Stronghold I i II;
Age of Empires II;
Jeśli ktoś kiedyś miałby ochotę w coś zagrać, zapraszam:)
Fani strategii.
Started by
WhiteStar
, kwi 27 2011 18:01
1 reply to this topic
Napisano 27 kwiecień 2011 - 18:45
Alien Nations - kierowana może trochę do młodszych graczy, ale czuję sentyment do tej gierki. Bardzo podobno do Settlersów
Cossacks - Wszystkie części I + dodatki. Dwójka moim zdaniem słabsza.
Rise of Nations - Bardzo podobne do Age of Empires
Cywilizacja - 4. W 5 jeszcze nie grałem.
Football Manager - jakby nie było to też strategia. Grałem w każdą część począwszy od CM 03/04 (moim zdaniem najlepsza część). Seria FM zaczęła się od 2005 i moim zdaniem prawdziwy FM skończył się na FM 07 - kolejne części to żenada. Czekam jednak rokrocznie na kolejne z nadzieją, że twórcy zgotują jeszcze tak wciągającą grę.
Demokracja - Jedna z moich ulubionych gierek. Wcielamy się w polityka
Rollercoaster Tycoon - Też raczej pozycja dla młodszych, ale również w nią grałem.
Ogólnie wszelkiego rodzaju Tycoony uwielbiam
Cossacks - Wszystkie części I + dodatki. Dwójka moim zdaniem słabsza.
Rise of Nations - Bardzo podobne do Age of Empires
Cywilizacja - 4. W 5 jeszcze nie grałem.
Football Manager - jakby nie było to też strategia. Grałem w każdą część począwszy od CM 03/04 (moim zdaniem najlepsza część). Seria FM zaczęła się od 2005 i moim zdaniem prawdziwy FM skończył się na FM 07 - kolejne części to żenada. Czekam jednak rokrocznie na kolejne z nadzieją, że twórcy zgotują jeszcze tak wciągającą grę.
Demokracja - Jedna z moich ulubionych gierek. Wcielamy się w polityka
Rollercoaster Tycoon - Też raczej pozycja dla młodszych, ale również w nią grałem.
Ogólnie wszelkiego rodzaju Tycoony uwielbiam
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych